huoneistoremontti

Huoneistoremonttisi Järvenpäässä ja muualla Uudenmaan alueella

Monipuoliset kodin uudistumiset Uudellamaalla


Maalaus- ja saneerausliike OPK Housing toteuttaa huoneistoremonttisi mm. alueella Järvenpää, Kerava, Vantaa, Espoo, Helsinki ja muu Uusimaa. Toteutamme niin saneerauskohteiden kuin uudisrakennusten pinnat lattiasta kattoon avaimet käteen -palveluna. Olipa kyseessä makuuhuone, keittiö, porraskäytävä tai jokin muu tila, me toteutamme ne toiveen mukaan. Yksityisten ja taloyhtiöiden remonttien lisäksi teemme myös esimerkiksi toimistotilojen uudistamiset viimeistellysti.


Miten saat huoneistoremonttisi aluilleen?

Soita numeroon: 040 510 1133

tai lähetä viestiä.


Teemme huoneiston pinnat kuntoon
toiveidesi mukaan! 

  • Tasoitetyöt
  • Tapetointi
  • Laatoitukset
  • Lattian maalaus
  • Laminaattien ja parkettilattian asennus
  • Keittiöremontit
  • Sisämaalaus
  • Tilamuutokset

Sisäseinien ja -katon maalaus

Kun toiveena on nopea tilojen ajantasaistaminen, ovat sisäseinien ja katon maalaus oiva keino saada haluttu muutos aikaan. Toteutamme sisämaalaukset sovitussa aikataulussa mahdollisimman huomaamattomasti siten, että asuminen tai työskentely on tilassa mahdollisimman vaivatonta.


Tapetoinnilla persoonallinen ilme

Uudistamalla tapetit, saat nopeita tilapäivityksiä haluamaasi tyylisuuntaan. Teemme vanhan tapetoinnin poistot, sekä huolelliset tasoitetyöt pohjalle. Tapetoinnin hinta riippuu tapetoitavasta alasta, sekä siitä, millaisia pohjatöitä huolelliseen toteutukseen tarvitaan. Annamme mielellämme vinkkimme sopivan tapetin valintaan.

Lattioiden kunnostus 

Lattialaatat, laminaattien ja parketin asennukset, sekä muut lattiatyöt saat myös kauttamme. Kun vanhan lattian tilalle saadaan uutta, tuo se oman lisänsä kokonaisuuteen. Kussakin lattiamateriaalissa on omat hyvät puolensa, ammattilaisena annamme mielellämme vinkit uuden lattian valintaan. Lattioiden lisäksi myös väliovien uusimisella saadaan aikaan oivia
muutoksia, unohtamatta lattialistoja, jotka viimeistelevät kokonaisuuden.


Keittiöremontti kätevänä avaimet käteen -palveluna

Toimiva keittiö houkuttelee ruuanlaittoon ja yhdessäoloon. Kun tilassa on myös pöytä, jonka ääreen istahdetaan viettämään aikaa, nousee keskeiseksi
asiaksi tilojen viihtyisyys. Materiaali- ja värivalinnat, toimintojen sijoittelu, valaistus ja laadukkaat kodinkoneet luovat yhdessä kokonaisuuden, jota voidaan rehellisesti sanoa kodin sydämeksi.


Edullinen sisäremontti – pyydä tarjous!

Maalaus- ja saneerausliike OPK Housing toteuttaa sisäremonttisi toiveen mukaan sovitussa aikataulussa. Huoneistoremontti voi tarkoittaa tietyn tilan uusimista tai koko huoneiston saneerausta kerralla. Asuntojen remontoinnin lisäksi toteutamme myös liikehuoneistojen ja toimistojen maalaussaneeraukset ja muutostyöt. Tilaa meiltä edullinen huoneistoremontti Järvenpään, Vantaan, Espoon tai Helsingin alueelle, sekä muualle Uudenmaan seudulle!

Pyydä tarjous!