kesän parhaat ulkomaalausajat varataan nyt !

Ulkomaalaus Järvenpäässä, Tuusulassa, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Kokonaisvaltaiset maalaustyöt asiakkaan tarpeen mukaan Uudellamaalla


Maalaus- ja saneerausliike OPK Housing toteuttaa ulkomaalaustyöt edullisesti kaikkiin tarvittaviin kohteisiin. Toteutamme ulkomaalausta yksityisille, taloyhtiöille ja yrityksille mm. omakotitaloihin, rivitaloihin ja paritaloihin sopuhintaan. Käytössämme ovat korkealaatuiset maalituotteet sekä tarkoituksenmukaiset välineet, joilla niin pienet kuin laajamittaisetkin urakat sujuvat joutuisasti. Autamme tarvittaessa myös värivalinnoissa, jolloin saat juuri sellaisen vaikutelman kuin toiveenasi on. Toteutamme sisä- ja ulkomaalausta mm. alueella: Järvenpää, Tuusula,  Kerava, Vantaa, Espoo, Helsinki ja muu Uusimaa.


Pyydä ilmainen kartoituskäynti näin:

Soita numeroon: 040 510 1133 / Olli Karjalainen
tai lähetä viestiä.


Haaveena huolitellut ulkopinnat? 
Meiltä luonnistuvat avaimet käteen -palveluna:

  • Julkisivujen maalaus
  • Katon maalaus
  • Koko talon maalaus
  • Parvekemaalaus
  • Aitojen maalaus
  • Ulkoverhoilun uusiminen
  • Myös esim. muurien, aitojen ja kattojen pesut

Hyvä pohjatyö on luonnollisesti tärkeää myös ulkomaalausten toteutuksissa. Huolellinen homepesu ja irtoavan maalin poisto varmistavat pitävän pinnan niin puuverhoiluihin kuin rappauspinnoille.


Talon maalaus – ulkoseinät ja katot kuntoon ammattilaisen avulla!

Meiltä saat tarvittaessa koko julkisivun kohennuksen avaimet käteen -ratkaisuina. Suoritamme talon maalausta kaikenlaisille pinnoille, aina puusta tiileen ja rappauksiin. Julkisivumaalauksen lisäksi toteutamme katon maalaustyöt. Katon maalaus vaatii erityistä taitoa ja työturvallisuutta, jonka vuoksi se kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi. 

Maalauspalvelut taloyhtiöille

Toteutamme maalauspalvelut taloyhtiöille vuosien kokemuksella. Teemme mm. paritalojen ja rivitalojen julkisivumaalaustyöt kestävin ratkaisuin. Julkisivun maalaus on tärkeä toimenpide taloyhtiösi yleiskunnon kannalta, siksi siihen kannattaa kiinnittää huomio säännöllisin väliajoin. Julkisivumaalauksella saadaan aikaan paitsi vaikuttava ilme, myös pintamateriaalit ja sitä kautta myös rakenteet pysyvät kunnossa. Maalaamme myös esimerkiksi huoneistot, porraskäytävät ja taloyhtiön yhteiset sisätilat, lue lisää sisämaalauksista ja ota yhteyttä!


Ulkomaalaus hinta

Kuinka paljon omakotitalon maalaus tai vaikkapa katon maalaus sitten maksaa? Hinnoittelumme on varsin kilpailukykyinen, maalaustyön hintaan vaikuttavat mm. pintamateriaali ja sen yleiskunto. Tulemme mielellämme kartoittamaan tilanteen suoraan paikan päälle. Talon maalaus -kokonaisuuden hintaa voit tiedustella ottamalla yhteyttä meihin.


Palvelemme mielellämme

Maalaus- ja saneerausliike OPK Housing toteuttaa maalaustyöt ulkona ja sisällä toiveesi mukaan. Olethan yhteydessä heti, kun maalaustyöt tulevat ajankohtaiseksi kodissasi, taloyhtiössäsi tai vaikkapa liikehuoneistossasi. Annamme mielellämme lisätietoja mm. aikatauluihin, toteutukseen ja hintoihin liittyen. Palvelemme ulkomaalaus-asioissa nopeasti Järvenpäästä koko Uudenmaan alueelle.

Pyydä tarjous!