sisämaalaus

Sisämaalaus ja tapetointi Uudellamaalla

Uusien ja vanhojen kohteiden maalaustyöt Järvenpäästä mm. Keravalle, Vantaalle, Espooseen ja Helsinkiin


Maalaus- ja saneerausliike OPK Housing toteuttaa kokonaisvaltaiset maalausurakat sekä tehosteseinät kohteesta riippumatta. Pohjustamme työt huolellisella purku- ja tasoitetyöllä, jonka päälle on hyvä rakentaa vaikuttava lopputulos. Käytössämme ovat ensiluokkaiset, ammattikäyttöön tarkoitetut välineet ja korkealaatuiset maalituotteet. Toteutamme esimerkiksi kodin, taloyhtiöiden ja toimitilojen sisämaalaustyöt mm. alueella Järvenpää, Tuusula, Kerava, Vantaa, Espoo, Helsinki ja muu Uusimaa.


Maalarin saat paikalle näin:

Soita numeroon: 040 510 1133 / Olli Karjalainen
tai lähetä viestiä.


Kaunista pintaa avaimet käteen -palveluina, meiltä saat mm:

  • Purkutyöt
  • Tasoitetyöt
  • Efektimaalaukset
  • Katon maalaus
  • Seinän maalaus
  • Kaakeleiden maalaus
  • Lattian maalaus
  • Porrashuoneiden maalaukset
  • Myös tapetoinnit

Sisäkaton maalaus

Sisäkatto saattaa menettää alkuperäisen hehkunsa ajan saatossa, jolloin myös sisäkaton maalaus tulee aiheelliseksi ennen pitkää. Kun sisäkaton maalaus tapahtuu ammattilaisen tekemänä, työmaa pysyy siistinä ja lopputulos on toivotunlainen. Sisäkaton maalaus sujuu meiltä kaikenlaisille pinnoille, niin puu-, betoni-, rappaus- kuin tasoitepinnoille. Sisäkaton maalaus –hintaa voit tiedustella soittamalla tai lähettämällä viestiä.


Seinien maalaus 

Seinien maalaus tapahtuu meillä asiakkaan toiveen mukaan. Tarvittaessa annamme mielellämme vinkkejä siitä, millaisilla väreillä ja sävyillä tavoitat toivomasi tyylin parhaiten. Meiltä löydät ideat sekä viimeistellyn toteutuksen niin harmoniseen, trendikkääseen kuin rohkeampaankin tyyliin. Teemme niin laajamittaiset sisämaalaukset kuin pienet uudistumiset tehosteseinineen. Sisäseinien maalaus on nopea keino luoda tilaan kaivattu tyylimuutos.


Palvelemme mielellämme

Kun kyseessä on sisämaalaus, olethan meihin yhteydessä! Maalaus- ja saneerausliike OPK Housing toteuttaa tilasi uudistumiset nykypäivään, sekä ohjaa uudisrakennusten värimaailman täydelliseksi kokonaisuudeksi. Toteutamme maalaustyöt mm. Järvenpään, Helsingin, Vantaa, Espoon ja muun Uudenmaan alueella. Sisäkaton maalaus ja sisäseinien maalaus – annamme mielellämme lisätietoa toteutuksistamme.

Pyydä tarjous!